Communiceer, en je weet meer...

vrijdag, 08 juni, 2012

niet elke dag dat ik iemand een plaatsje geef in de rechterkolom op mijn hoofdpagina. Maar Joost van de Ree verdient dat dubbel en dik. Zijn baanbrekende ideeŽn vind ik fantastisch!

Not a Lot Of Words

dinsdag, 02 december, 2008

vrijdag, 12 september, 2008

zaterdag, 29 maart, 2008

de afgelopen week. Je weet, deze site draait op Nucleus (da's een CMS) en MySQL (da's een database) op een server die altijd beschikbaar is voor het internet.

Vorige dinsdag vond ik het tijd om de nieuwste Nucleus versie te installeren. Wat denk je, alles toch wel in de soep zeker. Plotseling waren er velden zoek in mijn MySQLlleke, kon ik geen nieuwe artikels meer plaatsen, waren de comments weg enz. Dagen heb ik gezwoegd om het spel terug in gang te krijgen. Vanmorgen is het me gelukt. Nu kan ik eindelijk terug slapen want mijn blogske ligt me toch wel nauw aan het hart.

zaterdag, 22 maart, 2008

even zeggen dat de server waarop dit spul draait vandaag verhuisd wordt. Mocht er links of rechts wat ontbreken dan weet je waar het aan ligt.
Tot straks.

maandag, 14 januari, 2008

donderdag, 29 november, 2007

bedankt voor de link en veel succes Steven!

maandag, 19 november, 2007

woensdag, 29 augustus, 2007

Dries Buytaert van Drupal. Ooit zaten we samen om het over CMSsen te hebben. Als je ziet hoever Drupal nu staat, petje af hoor!

vrijdag, 10 augustus, 2007

David Boschmansvia Miel vernam ik het plotse overlijden (hartstilstand) van 'Microsoft tech blogger' David Boschmans. Hij werd 32 en laat zijn vrouw Veerle en hun driejarig dochtertje Fien achter.

Ine: "You, the ever smiling guy. The guy that stunned me daring to present Vista on a mac, and by doing so, presenting yourself as one who dared to explore and push limits... One of those blokes who made me long for boring Microsoft" ;) (I know you'd read this in the right way, and laugh.)

Aan alle kennissen en familie: heel veel sterkte.

maandag, 02 juli, 2007

dinsdag, 20 maart, 2007

vanmorgen in het VRT radio 1 programma "Voor de dag" hoorde ik een interview met Freya.

Ze is 37 jaar, komt uit Gent en er werd vorig jaar bij haar borstkanker vastgesteld. Na haar operatie begon ze een weblog over haar nieuwe leven.

Het is een aangrijpend verslag van haar dagelijkse bekommernissen, gedachten, en belevingen.

Website: http://mamafrau-starwars.blogspot.com/

donderdag, 08 februari, 2007

Blaft.nlop Blaft.nl kan iedere hondenliefhebber gratis een eigen blog aanmaken waar hij of zij de avonturen van zijn hond(en) met de hele wereld kan delen. Wanneer je een blog aanmaakt krijg je toegang tot je eigen website via de link naamhond.blaft.nl en kun je ook nog eens 10 mb aan foto's plaatsen in je fotoalbum! Ook kun je een virtuele roedel opbouwen door andere Blaft.nl bloggers als vriend aan je roedel toe te voegen, video's plaatsen en nog veel meer...

dinsdag, 23 januari, 2007

woensdag, 10 januari, 2007

op 23 maart ergens in Antwerpen, 't zal proper zijn.

bwards

zaterdag, 09 december, 2006

Sint-Lenaarts (Brecht), eerst zonnig, daarna afwisselend opklaringen en bewolkte perioden met hier en daar kans op een buitje. Morgen zondag: eerst plaatselijke mistbanken, later wisselende bewolking maar droog. De maxima gaan naar 7 graden. De afgelopen week was nat en stormachtig. Het ergste kreeg men in Frankrijk op hun dak.

Bij mijn dagelijkse krantenoverzicht vielen me de artikels op uit De Standaard: Interview: Blog-goeroe Debbie Weil en in De Morgen: Bedrijven gaan aan het bloggen.

'Corporate blogging botst op weerstand, maar het wordt een noodzaak voor elke onderneming. Volgens het onderzoeksbureau Gartner wordt corporate blogging over ten laatste twee jaar een mainstream communicatiemiddel.'

Als je weet welke deuren er voor mij zijn opengegaan door dit simpel weblogske. Dan kan ik met zekerheid zeggen dat dit voor een bedrijf een enorme impuls kan geven.

donderdag, 09 november, 2006

vanavond op ťťn om 21.40u.

vrijdag, 20 oktober, 2006

of een blog over de ervaringen van een Belg in Missoula, Montana, USA. Kevin Dubois is 26 en getrouwd met Angela. Ze hebben een hond 'Piombo', een kat 'Micia', 3 kikkers en een guppy... euhhhnn watte?

Ik lees ze graag die Belg-intbuitenland-blogs! En je leert wat van het land waar ze verblijven. Zo ondermeer wat het verschil is tussen de Belgische en de Amerikaanse ziekenzorg.

Een Belg in Montana

maandag, 17 juli, 2006

zaterdag, 22 april, 2006

Sint-Lenaarts (Brecht), zwaar bewolkt, en momenteel 7 graden. Men verwacht voor dit weekend wisselende bewolking, droog en maximum 20 graden.

Gisteren hadden we voor het eerst de BlogCom bijeenkomst. Je steekt 40 bloggers in een gewezen pakhuis in Antwerpen en er gebeurt iets magisch.

Weblogs krijgen plots een extra dimensie doordat je de mensen achter de internetdagboeken leert kennen. Niet alleen gesprekken over spam, hosting, techniek en content management systemen maar ook over de huiselijke koetjes, kalfjes en.. kindjes.

Het verheugt me ook dat er een jonge en ambitieuze lichting webloggers het internet opstormt, zoals b.v. m'n tafelgenoten Dieter van 'Asfaltkonijn' en Kris van 'Deal Uw Rommel'

Verder is het onbegonnen werk om u te vertellen met wie ik allemaal gekletst heb, en jammergenoeg ook met wie niet, wegens veel te snel te laat.

Bedankt Jeroen voor het organiseren en ook de rest van de bloggenoten voor de enorm fijne avond!

  Blogcom