Communiceer, en je weet meer...

vrijdag, 28 juni, 2013

nieuwe maken.

woensdag, 09 januari, 2013

is een koffiebrander, ook al kan hij de koffiebonen niet zien.

dinsdag, 28 juni, 2011

over economie en sociale media. De moeite, als je in het onderwerp ge´nteresseerd bent natuurlijk.

Video streaming by Ustream

zondag, 26 juni, 2011

een ploegbaas voor onze karweidienst.

vrijdag, 15 april, 2011

dan kunnen de zonnepanelen en windmolens, die meer traditionele energie kosten om hun subsidies bij mekaar te verdienen dan dat ze opbrengen, terug in de kast ;-)

dinsdag, 22 februari, 2011

Hans Rosling vertelt het verhaal van de wereld van de laatste 200 jaar, van 200 landen, in minder dan vijf minuten. Het is een stukje uit het BBC programma 'The Joy of Stats'. Je kan zelf met de cijfertjes spelen op Gapminder: World.

maandag, 04 oktober, 2010

Metallogisteren open bedrijvendag. We zijn een kijkje gaan nemen in Beerse bij Metallo. Zij doen recycling van metalen. Indrukwekkend bedrijf met smeltovens en verwerking van onze afval-metalen tot terug bruikbare grondstoffen. Koper, tin, nikkel enz.

Dank aan onze vrienden voor de leerrijke rondleiding en de foto. Ook de catering achteraf was super!

Bezoek aan Metallo

donderdag, 20 mei, 2010

gelukkiger als je Happy Socks draagt.

maandag, 29 juni, 2009

op de werkvloer. Ik zit zowat tussen de drie en vier volgens mij. Of gaan we stilaan richting nummer vijf?

"Begrip voor de drijfveren van medewerkers in verschillende fases van hun loopbaan is een cruciaal aspect van het HR-beleid", aldus Colin Tenwick, CEO van Stepstone.

dinsdag, 28 april, 2009

tussen maatschappij, bedrijfswereld en overheid is de nieuwe site DuurzameOntwikkeling.be Hij is helemaal gemaakt in Drupal.

donderdag, 02 april, 2009

op de Segway is wel heel plezant. Mijn collega's hadden het over "Hoe ouder hoe zotter", geen idee waar dat op slaat ;-)

woensdag, 25 maart, 2009

over de kredietcrisis. Spijtig genoeg is het geen mop.
Via: Jan Ottenbourg

vrijdag, 12 december, 2008

van de nieuwe dunne-film zonnecellen moet er voor gaan zorgen dat iedereen op een betaalbare en eenvoudige manier gebruik kan maken deze nieuwe technologie om stroom te maken.

Het Amerikaanse bedrijf Nanosolar stelt dat het met dit proces in de nabije toekomst de kosten van zonne-energie kan terugbrengen naar slechts 25 eurocent per watt. Dit is een behoorlijk stuk onder de limiet van 1 euro, die door velen wordt gezien als de prijs waarmee zonne-energie kan concurreren met gewone, ‘grijze’ energie.

Bron: zonnepanelen-info.nl

woensdag, 10 december, 2008

dinsdag, 30 september, 2008

op de beurs. Fortis en Dexia in de problemen en Amerika dat zo goed als failliet is. We staan aan het begin van structurele veranderingen. Laat ons hopen dat het achteraf de goede richting uit zal gaan, maar eerst zullen we door een hele zure appel moeten.

maandag, 29 september, 2008

woensdag, 14 mei, 2008

voor benzine, diesel en stookolie. Er zijn mensen die denken dat een houtkachel in de auto de oplossing is. In de verte zie ik dat er een onweersbui op komst is richting Sint-Lenaarts. Als mijn autokachel nu maar niet uit gaat.

zondag, 10 februari, 2008

Consumentenpagina.be informeert over alles wat te koop is in de winkel. Het is een vervolg op de catern die je elke maandag terug vindt in "Het Laatste Nieuws".

Op consumentenpagina.be zijn de artikels uitgebreider en gedetailleerder, aangevuld door vele extra's. Je kan reageren, vragen stellen, problemen melden, tips geven of gewoon uw zegje doen.

Een archief en een zoekfunktie maken er een onmisbaar instrument van voor iedereen die van plan is om voortaan verstandige aankopen te doen.


woensdag, 09 januari, 2008

van internet miljonairs onder de dertig.

maandag, 07 januari, 2008