Communiceer, en je weet meer...

dinsdag, 10 januari, 2012

met een internetaansluiting? Ja hoor, Samsung heeft de WF 457 aangekondigd. Een app zal er voor zorgen dat we met onze iPhone het toestel kunnen bedienen... ook als we niet thuis zijn.

Nu zal je denken waar is dat voor nodig? Maar stel dat je plots denkt van "Verdomme ik heb dat nieuwe knalrode t-hirt bij mijn witte kookwas gestoken en ik wil de machine stoppen of het programma veranderen" wel, dan kan dat.

Samsung Wasmachine

dinsdag, 03 mei, 2011

haar fiets gepikt was. De pers sprong erop, maar het was uiteindelijk een mediastunt voor de interactieve facebook novelle ter ondersteuning van de actie "Met belgerinkel naar de winkel".

maandag, 07 maart, 2011

een reklamevideo maken ben je sneller geneigd om ze op je blog te plaatsen. Jennifer Aniston is mooi, en dat water... ach, dat nemen we er dan maar bij ;-)

maandag, 21 februari, 2011

eerst de video hieronder en daarna de uitleg op CNN.

donderdag, 13 januari, 2011

product placement wanneer men in films en tv programma's tegen betaling producten en merknamen in beeld brengt. Hieronder enkele voorbeelden:

zaterdag, 20 november, 2010

met Goedele. Een beetje reklame maken voor m'n vriendjes bij Sanoma... vooral voor die ene dan ;-)

dinsdag, 26 januari, 2010

donderdag, 21 januari, 2010

de muis... of niet?

maandag, 13 juli, 2009

Mobilevikingsvan de nieuwe gsm oparator zijn niet onopgemerkt gebleven. Mobilevikings hoopt de markt te kunnen veroveren door hun gratis mobiele internet aanbieding.

Nu is dat niet zo onverstandig omdat het gsm gebruik steeds meer die richting uitgaat. Hopelijk volgen de andere operatoren hun boorbeeld. Voor je een contract afsluit wel eerst de kleine lettertjes lezen want er zitten wel beperkingen op het "Gratis internet".

zaterdag, 11 juli, 2009

wordt dezer dagen voor een stukje verhuurd voor de nieuwe reklamecampagne van Evian. En of ie geslaagd is!Evian Roller Babies Making Of:

dinsdag, 28 april, 2009

maandag, 08 december, 2008

dat ik ga lezen is "Maak van je merk een held" van Guillaume Van der Stighelen. Hij staat aan het roer van zijn gerenomeerde reklamebureau Duval-Guillaume.

- "Ik word nog altijd elke ochtend wakker met de vraag wat ik later wil worden".

-"Hoe meer de mensen hebben hoe minder ze willen delen."


-"Wie zijn bedrijf definiŽert als een bedrijf, krijgt werknemers die een job komen doen. Ze moeten dan werken voor iemand anders. Niemand doet dat graag. "

Ik vind me terug in zijn gedachten.


zaterdag, 06 september, 2008

ik durf niet te schrijven wat ik denk...

vrijdag, 11 april, 2008

marktleider Extenseo heeft een SEA (Search Engine Advertising) contract met de Groep Danone ter promotie van Petit Gervais afgesloten. De site is leuk geworden.


zaterdag, 18 augustus, 2007

woensdag, 04 april, 2007

zondag, 25 februari, 2007

en weet niet wat Web 2.0 is? Dan moet je toch even hier klikken en het artikel eens lezen.

dinsdag, 12 december, 2006

en er zijn reklamespotjes. Na de stuiterende ballen hebben ze nu bij Sony de verfpotten bovengehaald.

    

donderdag, 23 november, 2006

Voor de marketing-mensen die nog nooit van deze term gehoord hebben kan ik zeggen dat het stilaan tijd wordt om wakker te worden.

Een viral campagne is een zichzelf verspreidende campagne via het internet. Je kan het simpel houden door een opzienbarend filmpje via You Tube op de wereld los te laten. Of je kan er wat meer centjes tegenaan smijten met een volledige site voorzien van een reklamefilmpje en bijbehorende game waarbij je vrienden kan uitnodigen om het ook een keertje te spelen.

Een voorbeeld is evensnel.be wat gemaakt is door Ogilvy voor de lancering van het nieuwe Proximus 3G breedband-netwerk waarmee je mobiel zo snel surft als een ADSL-lijntje bij je thuis.

U218SinglesPaul Mcguinness, de manager van U2, weet al lang hoe het werkt. Voor de promotie van de nieuwe 'U218SINGLES' CD hoeft hij niet zozeer meer te adverteren op radio, TV of tijdschriften. Nee, gewoon voor noppes een clipje op You Tube en MySpace en de wereld kent je product. En of het nu een nieuwe CD, pannekoeken of een strijkijzer is, het maakt eigenlijk niks uit.