Communiceer, en je weet meer...

woensdag, 04 juli, 2012

nog verder gaan wonen zijn het NOG verdere vrienden. Els en Thomas het ga jullie goed!!

Thomas Siffer: Dag op dag tien jaar nadat wij vertrokken voor een zeilreis van drie jaar rond de wereld, verhuisden Els en ik van Gent naar Puglia om ons daar een tijdlang niet af te vragen wat we morgen allemaal moeten doen.

Als je wil weten wanneer ik een update doe, dan kun je 'vind ik leuk' aanvinken op https://www.facebook.com/ThomasSiffer, of gewoon surfen naar Intermezzo Italiano.


Intermezzo Italiano

maandag, 11 juni, 2012

maakte ons Annelies foto's vanop de Empire State Building en gisterenavond op Times Square. Mwaa, je komt zo eens ergens...zondag, 04 september, 2011

werk ik samen met een Tibetaanse collega. Sonam heeft van zijn 14 tot zijn 24 in Tibet in het klooster verbleven. Daarna is hij te voet door Nepal getrokken om nadien nog zeven jaar in India zijn werk als monnik verder te zetten. We spreken veel over zijn verleden, zijn familie ginder, zijn geloof, hun levensomstandigheden, hun Chinese onderdrukken en zijn toekomstplannen.

Het is fascinerend om zo iemand te leren kennen. Een fijne mens waarme ik best wel eens de Friendship Highway wil fietsen.

Ralf Tuijn heeft deze tocht gereden en de foto's op internet gezet.

woensdag, 17 augustus, 2011

denken we terug aan de zwemvijver, de jacuzzi, de BBQ, de vrienden, de vakantie 2011...

woensdag, 29 juni, 2011

naar Brussel was het centrale thema wachten. Eerst had onze vlucht een half uur vertraging, maar dat werd onderweg wel goed gemaakt. Maar toen we gisteravond net geland waren, begon het te onweren boven Brussel. Met als gevolg: de luchthaven een tijdje gesloten en wij wachtend in het vliegtuig. Een klein uurtje later mochten wij dan wel uit het vliegtuig, op onze bagage was het nog een hele tijd wachten... Lees verder.

zondag, 26 juni, 2011

vrijdag, 24 juni, 2011

is onderweg van Ulan Ude naar Vladivostok.

woensdag, 15 juni, 2011

van de Russen... ;-) Ze zitten een paar dagen in Krasnojarsk.

vrijdag, 26 november, 2010

dat dit onze vakantie-video was: Galapagos 2010. Even zeggen voor de liefhebbers dat het gefilmd is door Darek Sepiolo met een Sony EX1 camera met nanoFlash.

zondag, 09 mei, 2010

is een gewezen Sabenapiloot en vliegt ondertussen al een jaar of vijf voor Air Tahiti Nui. Hij woont sindsdien in Punaauia, Tahiti.

We zijn al lang blog-lees-vrienden en het is altijd fijn om iets van zijn tweede thuisland te zien.

Zijn dochter Sara laat ons watertanden in het VPRO programma Villa Beagle.

donderdag, 11 februari, 2010

mag een mens toch wel eens dromen zeker...
[Via: Jan]

woensdag, 15 april, 2009

van Hoogstraten naar Rome. Paul en Renild zijn afgelopen zondag vertrokken na enkele flessen champagne. Goeie reis!

In Dessel haalde Ria haar picknick boven. Dat smaakte. Dan rap doorgereden want er is koers. Den Boonen zien winnen. Daarna reden we recht naar onze Bed en Breakfast. Maar het bleek dat we op een ander adres gereserveerd hadden. Maar dat lag gelukkig op minder dan 2 kilometer. Na een douche mochten we in de living nog een wijntje drinken. Nu zijn we iets aan eten in De Central in het centrum.

Je kan hun reisverhaal volgen op hun site.

donderdag, 03 april, 2008

"Nude" de nieuwe singel van Radiohead. Je moet wel Garageband en iTunes hebben, maar daar kan ik wel voor zorgen.


maandag, 12 juni, 2006

vliegen boven Sint-Lenaarts vanavond. Binnenkort gaan we zelf ook een vluchtje maken.

balonnen

vrijdag, 31 maart, 2006

huizen zonder muren. Daar waar enkel woestijn je omgeeft begint het leven van nomaden.

NomadsDaar begon ook het verhaal van Maja en Patryk die met hun peuters Aiden en NoŽ in de 4x4 door West-Afrika reden.

3 maanden leefden ze zoals nomads en afgelopen woensdag zijn ze terug in Antwerpen aangekomen. Hun belevenissen kan je nalezen op: http://www.twinplanet.net/.

Ze zijn van plan om in juli 2007 een reis te organiseren voor ouders met jonge kinderen. Vietnam is de bestemming. Meer info op http://www.reizenmetkinderen.net/