Communiceer, en je weet meer...

woensdag, 12 februari, 2014

gebouw in de wereld is de in aanbouw zijn Shanghai Tower (650 meters) in China. Laten we er eens opklimmen.

vrijdag, 29 april, 2011

zeggen ze bij Bolefloor, de fabrikant van "scheve" parket.

Bolefloor is ’s werelds eerste, industrieel vervaardigde, hardhouten vloerbedekking, met natuurlijk gewelfde planken, die de natuurlijke groei van de boom weerspiegelen. Bolefloor dankt zijn naam aan het woord bole, boomstam.zaterdag, 16 april, 2011

Architizerom te bouwen of te verbouwen en heb je gebrek aan inspiratie, kijk dan eens op Architizer. Architecten van over de hele wereld stellen er hun werken voor.

woensdag, 30 juli, 2008

voor de draaideuren van Dexia aan het Rogierplein in Brussel.

dinsdag, 13 mei, 2008

met gras op het dak.

dinsdag, 28 augustus, 2007

ter wereld.

zaterdag, 11 augustus, 2007

Sint-Lenaarts (Brecht) het wordt vrij zonnig weer met slechts enkele wolkenvelden en maxima 23 graden.

Ghoo, ik ben in een goeie bui vandaag. We gaan onze Geert helpen aan zijnen bouw. Botinnen aan, een wit marcelleke en een werkbroek op halfzeven, boterhammen mee en een thermoske koffie. Stenen sleuren, zand kruiŽn met de kruiwagen, mortel maken. Ik ga nog echte spierballen krijgen op mijnen oude dag... en ik vind het nog plezant ook!

zondag, 18 maart, 2007

ben je op zoek naar een optrekje in Nieuwpoort dan kan je op 24 en 25 maart even binnenwippen in de Ieperstraat 17-19.

Je vraagt je waarschijnlijk af, hoe komt hij daar nu weer bij?

Wel, ten eerste, de luitjes die hun schouders onder het NP675 project gezet hebben zijn de fijne mensen Thomas Siffer & Els Lybeer.

Ten tweede, het project wordt ondersteund door een opmerkelijke website. Een ťťnpagina Flash-site met een coole navigatie.

Ten derde, ik droom wel van een loftje aan zee.

openloftdag

dinsdag, 13 februari, 2007

maar dan wel een heel groot.

zaterdag, 23 december, 2006

Gisteren is in Antwerpen het ontwerp van Noriant, de winnende aannemer, voor de Oosterweelverbinding en Lange Wapper brug voorgesteld. De brug wordt indrukwekkend. Als je geÔnteresseerd bent moet je zeker de zeer knappe videosimulatie bekijken.

Lange Wapperbrug

zaterdag, 08 april, 2006

onze Geert, onze oudste zoon die aannemer is, krijgt regelmatig vragen. Hij heeft twee nieuwe artikels op z'n site gezet:

- 'Energieprestatieregelgeving': de nieuwe eisen voor de energieprestatie en het binnenklimaat van gebouwen en woningen.

- 'Verzekering Gewaarborgd Wonen': een kosteloze verzekering die de lener een deel van de lening helpt af te betalen wanneer die onvrijwillig werkloos of arbeidsongeschikt wordt.