Communiceer, en je weet meer...

dinsdag, 15 oktober, 2013

geitenwollesokken hebben we vandaag de iPhonespeaker.

woensdag, 14 december, 2011

De Druivelaarongetwijfeld De Druivelaar, de scheurkalender die sinds 1915 wordt gedrukt. Hij wordt nu ook aangeboden als app voor de iPhone.

Tot 21 december kan je hem gratis downloaden in de iTunes App Store. Daarna zal het digitale velleken trek 2,49 euro kosten.

woensdag, 21 september, 2011

Dagelijkse Kost met Jeroen Meusvliegen je om de oren dezer dagen.

Was het gisteren nog Milow dan is dat vandaag de app van "Dagelijkse Kost" van Jeroen Meus.

Jeroen gidst je in deze app door de bereiding van niet minder dan 100 gerechten uit het eerste seizoen, waarvan er een deel niet in boekvorm zijn verschenen. Bij elk recept hoort een video, speciaal opgeknipt voor mobiel gebruik. Met je pollepel in de ene hand en je iPhone of iPad in de andere want Jeroen toont je ‘stap voor stap’ wat je moet doen! Iedereen kan namelijk koken als de juiste chef zijn handje vasthoudt.

donderdag, 02 juni, 2011

die is tegenwoordig gewoon te koop in de Apple Online Store. Ontgrendeld, zonder contract of abonnement en hij wordt gratis bij je thuis afgeleverd. Wat wil je nog meer?

zondag, 30 januari, 2011

iGor & iVan presenteren My Measures.

donderdag, 09 december, 2010

een iPad en iPhone toch ook wel voor alles gebruiken.

woensdag, 20 oktober, 2010

naar een manier om meerdere foto's gelijktijdig te verwijderen of door te mailen vanaf de iPhone. Hier de uitleg.

donderdag, 30 september, 2010

is de iPhone in Amerika? Momenteel staat hij op nummer drie.

How Popular is the iPhone?

donderdag, 01 juli, 2010

de iPhone 4 is al ruim 1,7 miljoen keer verkocht op enkele dagen tijd. Steve Jobs noemt het de succesvolste productlancering in de geschiedenis van het bedrijf. Op Core77.com geeft de ontwerper Jonathan Ive uitleg over het design en hoe belangrijk materialen zijn.

iPhone 4

donderdag, 24 juni, 2010

van de nieuwe iPhone 4 camera zien er goed uit!

De camera heeft 5 megapixels meegekregen, kan digitaal zoomen en heeft ook een led flits. De software zorgt voor een verbluffende optimalisatie. De video-opnamecapaciteit van de iPhone is ook sterk verbeterd. Je kan aan 720p bij 30 frames per seconden filmen in HD. Aangezien YouTube 720p ondersteund heb ik al zo'n paar ideeŽn om te gaan doen.

gefotografeerd met iPhone 4

dinsdag, 22 juni, 2010

het nieuwe besturingssysteem op m'n iPhone geÔnstalleerd... feilloos!

dinsdag, 25 mei, 2010

The Big App Showis een iPhone app dat gemaakt is door Adam Curry, mijn podcast-maatje van in de tijd toen hij nog in Rijkevorsel woonde.

The Big App Show is een soort videoplayer waarmee hij video's laat zien met besprekingen van de nieuwe en interessante apps die te vinden zijn in de iTunes App Store. Je kan rechtstreeks vanuit The Bigg App Show naar de App Store om ze te downloaden mocht je de besproken app op uw iPhone willen installeren.

vrijdag, 09 april, 2010

moet het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone klaar zijn. Gisteren heeft nonkel Steve de developers-versie van iPhone OS 4 voorgesteld. We zullen weer weten wat te doen de komende maanden.

donderdag, 01 april, 2010

"Rally Up" een social network voor de echte vrienden. Ik kan die op ťťn hand tellen dus 't zal snel gebeurd zijn. Binnenkort komt er ook een versie voor de iPad.

woensdag, 03 maart, 2010

is een toestelletje voorzien van een mini-jack met een piepklein zendertje binnenin.

Je kan het inpluggen in een iPhone of iPod Touch. Na het installeren van een programmaatje kan je uw iPhone gerbuiken als afstandsbediening voor TV en andere home entertainment spullen.

zondag, 14 februari, 2010

is vervelend... maar niet als je in Spanje woont.

dinsdag, 26 januari, 2010

werkt terug. Hij had er de brui aan gegeven nadat ik zondag het Tom Tom navigatiesysteem had geÔnstalleerd. Ik had het pas gisterenmorgen ontdekt toen ik wilde bellen. Gelukkig was het blijkbaar puur softwarematig. Na het terug opstarten met de fabrieksinstellingen en het terugzetten van de backup, nog steeds geen resultaat. Pas nadat ik hem had geconfigureerd als een nieuw toestel werkt hij weer. Nadeel is dat je dan alle paswoorden, settings en inhoud manueel terug moet zetten zoals je dat graag hebt. Ik ben toch heel tevreden dat het ding terug werkt.

zondag, 24 januari, 2010

dan maken wij u iets anders wijs.

dinsdag, 12 januari, 2010

Sinds 2 weken ben ik overgeschakeld van Mobistar naar Mobile Vikings en ik moet zeggen het bevalt me mateloos.

De iPhone wordt plots nog veel handiger als je overal op internet kan. Gewoon onderweg even gebruik maken van de Maps of de buienradar, of even je mail ophalen.

Enig minpunt is dat ze gebruik maken van het trage Edge netwerk van Base. Vanaf februari zouden ze ook 3G gaan toepassen zodat de snelheid acceptabel wordt. Voor § 15 per maand kan je 1GB surfen, 1000 smsjes sturen en het bedrag opbellen in belminuten van § 0,24 per minuut.

maandag, 17 augustus, 2009

voor de iPhone is nu verkrijgbaar in de AppStore. TomTom Benelux kost §69.99. TomTom West Europe §99.99. Om echt volwaardig en betrouwbaar te navigeren is natuurlijk de "Turn-by-turn car navigation kit" geen overbodige luxe.