Communiceer, en je weet meer...

donderdag, 14 juni, 2012

quatre et six.

maandag, 12 maart, 2012

maar dan wel op VT4. De Slimste Mens Ter Wereld nu ook voor niet BV's.


woensdag, 21 december, 2011

is een eigenlijk een radioprogramma. Music For Live van Stu Bru.

Music For Life

zondag, 21 augustus, 2011

Wat PP 2011 mij leert... NOS versus Facebook = oude media versus nieuwe media = één expert die ik moet vertrouwen omdat hij door één medium werd aangesteld om zijn ene verhaal aan tienduizenden mensen te vertellen' versus 'talloze experts die ik wil vertrouwen omdat ik hen zelf heb aangesteld om mij persoonlijk al hun verhalen te vertellen.' Zodat ik sneller, gedetailleerder en genuanceerder ingelicht word via FB (en Youtube) dan via de oude media. Power to the people.

zondag, 19 december, 2010

en met eigen ogen hebben wij vastgesteld dat Sofie, jawel DE Sofie, gewoon een paar nieuwe sloefen mee in het huis heeft binnengesmokkeld.

Sloefen van Sofie

zaterdag, 18 december, 2010

er weer in. Het glazen huis staat dit jaar op de Groenplaats in Antwerpen. Vraag alvast een plaatje aan.

Music For Life

woensdag, 08 december, 2010

maandag, 01 maart, 2010

dat op 19 februari 2010 Hendrik “Bull” Verweij op honderdjarige leeftijd is overleden. Hij was één van de stichters en jarenlang directeur van Radio Veronica. De Nederlandse zeezender die uitzond vanop het zendschip "Norderney" dat momenteel in de Antwerpse haven ligt te verkommeren.

Bull werd enorm rijk met zijn commercieel "piraten"station maar speelde alles kwijt na een foute investering in een marmermijn in Portugal. De laatste jaren woonde hij in het tuinhuis van één van zijn kinderen in Breukelerveen.

Als klein jongentje droomde ik ervan om programma's te maken op zo'n schip. In bed met een transistorradiootje luisteren naar Dj's die probeerden plaatjes te draaien bij stormweer. Ze verzwaarden de naald met muntsukjes zodat die niet uit de groef van het singletje vloog wanneer het schip fel te keer ging. Goh... dat waren nog eens tijden.woensdag, 17 februari, 2010

niet meer zitten wachten voor de televisie. Nonkel Bob komt niet meer...

vrijdag, 22 januari, 2010

Radio 12 12vormen vandaag "Radio 12 12" om geld in te zamelen voor de slachtoffers in Haïti. Twaalf uur lang zenden JOE fm, MNM, Radio 2, Studio Brussel en Q-music uit vanuit een mobile studio op de Groenplaats in Antwerpen. Ondermeer Tom Helsen, Clouseau, Luc De Vos, Absynthe Minded, Sylver en Will Tura hebben al beloofd om langs te komen.

maandag, 18 januari, 2010

stopt ermee. Het populaire, tweemaandelijkse volksblad van Rijkevorsel zal na de mei-editie 'De pijp aan Maarten geven'. Als reden geeft Frans Willemse, een van de oprichters van het blad, het gebrek aan mensen die artikels voor het het blad willen schrijven.

Bron: GVA "Niemand wil het blad volschrijven"

maandag, 05 oktober, 2009

altijd naar de soms hylarische MacBreak Weekly met Leo Laporte. Afgelopen week gaf hij een speech voor de Amerikaanse Online News Association. De mensen die met media bezig zijn moeten maar eens luisteren als ze tijd hebben, misschien worden er een paar wakker. Ga gerust even zitten want het duurt 40 minuten. Succes!

dinsdag, 30 juni, 2009

Karl Vannieuwkerke: Stickers op de camper gekleefd, valies maken, zorgen dat we niets vergeten. Verlang tot we echt weg zijn.

Succes Karl, en soigneer de Jef. We hebben een afspraak na de Tour voor een nieuwe Mac. Bij een glaasje Spaanse wijn, want Franse drinken we niet meer als Boonen niet mee mag doen!

donderdag, 26 maart, 2009

nog steeds in de lucht. Sven Ornelis en Kürt Rogiers van Q-music zitten in een studio boven het Wijnegem Shopping Center. Hoe meer goeie antwoorden de luisteraars geven hoe verder ze zakken tot ze op de grond zijn. De winnaar krijgt ¤ 25.000. Maar er zijn smeerlapkes die moedwillig foute antwoorden geven zodat ze meer omhoog gaan dan naar beneden. Geweldig!

Ik passeer er elke avond en gisteren heb ik een fotootje geschoten.

vrijdag, 05 december, 2008

fan van "Lost" en het zou wel heel fijn zijn om zo'n t-shirt onder de kerstboom te vinden... dacht ik gewoon even bij mezelf.


dinsdag, 14 oktober, 2008

voor Zoersel in 2009 op de kabel.

woensdag, 04 juni, 2008

is weer van start gegaan in Amerika. Benieuwd wanneer wij nog eens een nieuwe reeks kunnen bekijken.

maandag, 12 mei, 2008

Adam Curry maakt weer radio. Vanaf vandaag doet hij 'Curry's Wake Up Call' op Arrow Classic Rock, wat hier in het noorden van België te ontvangen is op FM 95.40 MHz. Ze hebben een snel internetlijntje gelegd naar Gilford, bij Londen, zodat hij rustig thuis kan blijven zitten. Wel is hij van plan om regelmatig over te vliegen met zijn Cessna 182 RG. Meestal zal hij dan via Antwerpen (Deurne) komen en langs Brecht passeren, kan hij blijven slapen als hij wil.

zondag, 23 maart, 2008

een televisieprogramma te maken. Wim Helsen zei ja. Een titel was snel gevonden. Al de rest is hoogst onzeker. Acht weken lang op Canvas "Het programma van Wim Helsen".

woensdag, 26 december, 2007

omdat open media belangrijk is... Miro.