Communiceer, en je weet meer...

zondag, 25 augustus, 2013

kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, maar niet om te drinken! Meer uitleg in het artikel dat Juglen Zwaan op ahealthylife.nl "Wat gebeurt er met ons lichaam na het drinken van cola?"

dinsdag, 25 juni, 2013

duren fijne momenten langer. Volgens wetenschappers van de Universiteit van Leuven zorgen enthousiasme, spanning en betrokkenheid ervoor dat de geheugenvorming wordt versterkt.

Hierdoor lijkt een gelukzalig-moment veel langer geduurd te hebben dan in werkelijkheid en we kunnen veel meer details herinneren. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in het tijdschrift Applied Cognitive Psychology.

Bron: psycholoog.net

zondag, 23 juni, 2013

in je water is gezond!

- een boost voor je immuunsysteem
- het balanceert je Ph balans
- het helpt bij het afvallen
- verbetert de spijsvertering
- het is een diureticum
- verjongt je huid
- verbetert je adem
- verbetert de ademhaling
- het houdt je zen
- het helpt je om van koffie af te komen

Probeer aan bio citroenen te geraken en gebruik een rietje om te drinken vanwege eventuele beschadiging van het tandglazuur.

Meer uitleg vind je op ahealthylife.nl van Juglen Zwaan

woensdag, 13 juni, 2012

de plastieken potjes uit de badkamer kegelen. Dankzij de Rinser Brush hebben we altijd een waterfonteintje bij de hand om na te spoelen bij het tandenpoetsen.

RinserBrush

zondag, 12 februari, 2012

stelt een nieuwe manier voor van denken over kankerbehandeling: angiogenese, gericht op de bloedvaten die de kanker voeden. De cruciale (en beste) eerste stap is het eten van kankerbestrijdende voedingsmiddelen die kanker op eigen veld bekampen.

Je kan hier de video bekijken met Nederlandstalige ondertiteling.

maandag, 12 december, 2011

bewegen bewegen... een half uurtje per dag maakt al een heel verschil.

woensdag, 16 november, 2011

ook wel de Iceman genoemd, is een Nederlander die na jaren trainen zijn lichaamstemperatuur zo kan regelen dat hij extreme warmte en koude kan trotseren. Het Amerikaanse Columbia Sportswear maakt gebruik van zijn kunnen in hun reclamespots.

maandag, 19 september, 2011

Frank Ruiters donderdagdateElke donderdag maakt psycholoog Frank Ruiters voor Radio 80 in Nederland het programma "De donderdag date" dat 40% gezondheidsnieuws bevat en 60% feelgood muziek.

"De donderdag date" is er om je fitte gevoel te verbeteren. De muziekstijl in deze show is opbeurend en verfrissend. Ervaar het verschil van hoe je je voor en na de uitzending voelt.

Ik ken Frank uit mijn podcastperiode toen we samenwerkten met Adam Curry. Hij had toen een programmaonderdeel over psychologie. Later richtte hij psycholoog.net op.

Website: http://www.gezondheidsnieuwsradio.nl/
Podcast RSS-feed: http://www.gezondheidsnieuwsradio.nl/category/itunes/feed
Podcast abonneren: in iTunes

zondag, 22 mei, 2011

in de Giro d'Italia doe ik aan mondverzorging... met een aardbei.

woensdag, 30 maart, 2011

woensdag, 26 januari, 2011

zijn wij gedoemd om in cirkels te lopen?

zondag, 16 januari, 2011

en vorige nacht de ziel uit mijn lijf gekotst. Het was middag toen ik uit mijn bed ben gekropen en elk spiertje doet pijn. Het gaat ondertussen een beetje beter en heb net een geroosterd boterhammeke gegeten. Ik duik nu terug mijn bed in. Hopelijk is het morgen voorbij.

dinsdag, 02 februari, 2010

ik moet iets zeggen.

woensdag, 29 juli, 2009

The Revolutionary Torso-enhancing Undershirt. Amaai, ik ze me al staan, mijn buik intrekkend...


donderdag, 14 mei, 2009

wat je eet. Uw ijskast in beeld.

donderdag, 19 maart, 2009

sociaal-culturele vormingsinstellingen die werken rond thema’s van persoonsgerichte vorming slaan de handen in elkaar. Ze organiseren op zondag 22 maart een dag waarop je ze kan leren kennen.

Het programma van ’Levenssporen’ bestaat uit een veelheid aan workshops en lezingen. Ze duren telkens 45 minuten en zijn gratis. Het programma loopt van 10u00 tot 17u00 en vindt plaats in de gebouwen van de Katholieke Hogeschool Leuven op Gasthuisberg, vlakbij het Universitair Ziekenhuis (UZ) .

maandag, 16 februari, 2009

en een gezonde hap kan je vanaf vandaag terecht bij Maona, Van Schoonbekeplein 23 in Antwerpen. Succes met de nieuwe zaak jongelui!

vrijdag, 13 februari, 2009

donderdag, 12 februari, 2009

dinsdag, 27 januari, 2009