Communiceer, en je weet meer...

donderdag, 07 oktober, 2010

Mirage heeft een filmpje laten maken. Ze hebben een paar topsurfers hun ding laten doen in de Maleisische Sunway Lagoon Wavepool. Vergezeld van 52 Canon SLR's camera's die in een kringetje errond stonden opgesteld. Alles is verwerkt door enkele MacBooks en een zestal harde schijven. Het resultaat is verbluffend.

vrijdag, 03 juli, 2009

Stealth MacBook Pro

woensdag, 14 januari, 2009

niet werkt. De schrijver is vergeten dat je ook gewoon een Mac kan kopen.

woensdag, 17 december, 2008

voor de macgebruikers, met alweer een vat vol verbeteringen.

En zelfs m'n iPhone is er blij mee!
- Contactgegevens, agenda's en bladwijzers op een Mac worden automatisch gesynchroniseerd, nog geen minuut nadat de wijziging op de computer, een ander apparaat of het web bij me.com is gemaakt.

woensdag, 26 november, 2008

zo was het in 1986.

woensdag, 15 oktober, 2008

van Apple. De MacBook, MacBook Air, MacBook Pro en een nieuw 24" Cinema Display. Bekijk Steve's keynote en ontdek hoe deze super high-tech toestellen worden gemaakt.

dinsdag, 16 september, 2008

vanmorgen eerst mijn Macskes updaten.

maandag, 09 juni, 2008

de keynote van Steve Jobs op de WWDC in Frisco. Ondertussen kan u luisteren naar een triestig lied.


dinsdag, 29 april, 2008

Ze zijn aanzienlijk goedkoper geworden. De goedkoopste 20" iMac kost nu 999 euro en is daarmee 200 euro goedkoper dan het oude model. De nieuwe versie bevat een snellere processor en videokaart (Radeon HD 2400 XT) en een 250GB harde schijf.

zondag, 30 maart, 2008

zaterdag, 08 december, 2007

wordt een verzamelplaats voor software waar Google ontwikkelaars met regelmaat nieuwe open-source projecten en demo's plaatsen, exclusief voor de Mac.

Site: http://code.google.com/mac/

vrijdag, 16 november, 2007

het gaat zo goed met Apple dat het amper bij te houden is. Ongelooflijk hoeveel mensen er overstappen naar de Mac. Ze verdienen allemaal een beetje uitleg en daar ben je wel even mee bezig, maar wel enorm fijn om te doen!

dinsdag, 13 november, 2007

zaterdag, 27 oktober, 2007

tijdens de Leopard Launch bij S&S. Met een appeljenever aanschuiven om het nieuwe operating systeem van Apple te bemachtigen. Allemaal mensen met de Appleliefde in hun hart en het was enorm fijn om de passie met ze te delen. Het maakte van een avond "hard" werken een plezierige bezigheid.

Bedankt Ronny, Frans, Peter, Chris, Jan en alle andere fijne Mac-vrienden die erbij wilden zijn!


Onze werkplek

dinsdag, 16 oktober, 2007

woensdag, 12 september, 2007

"Muzikanten zullen graag werken met de Mac, of het nu gaat om het intuïtieve GarageBand of het geheel vernieuwde Logic Studio", aldus Rob Schoeben, vice-president Applications Product Marketing van Apple. "Voor nog geen ¤500 maakt Logic Studio van de Mac het meest veelzijdige muziekinstrument ter wereld."

woensdag, 05 september, 2007

Apple introduceert vandaag de nieuwe iPod touch, met de revolutionaire aanraakgevoelige "multi-touch"-gebruikersinterface. Hiermee kunnen gebruikers met één vinger al hun muziek, video's en nog meer vinden op het breedbeelddisplay. De aanraakgevoelige interface, voor het eerst gebruikt voor de iPhone, maakt gebruik van baanbrekende nieuwe software die de perfecte gebruikersinterface biedt voor elke toepassing.

woensdag, 29 augustus, 2007

bedienen met één toestenbord en muis over een draadloos netwerk. Het kan met Teleport.

donderdag, 16 augustus, 2007

            

vrijdag, 10 augustus, 2007

na een paar dagen zonder echt te kunnen computeren besef ik maar al te goed dat ik gewoon verslaafd ben, gelukkig is het tegenwoordig ook m'n werk. Dus al hebben we nog een weekje vakantie, toch al vroeg uit de veren om iWork '08, iLife '08 en de nieuwe mogelijkheden van .Mac te testen. Whoow, de ontdekkingstocht houdt niet op, om dan nog maar te zwijgen van de nieuwe iMac's. Zo'n machine voor zo weinig geld!

Wil je er meer van weten dan kan je alvast de keynote van nonkel Steve bekijken.

Verder kan ik niet wachten om in het S&S HQ binnen te wippeuuu voor een geweldig T-shirt dat de Rik voor me heeft gefikst, waarover later meer.

En ik mag vandaag ook nog op ons Brentje passen, yeyeyeye!