Goeiemorgen /

Vandaag nog droog met af en toe zon en maximum 14 graden. Morgen zondag komt Dennis langs. Storm is zijn achternaam. Alhoewel, hij is wat afgezwakt en zijn centrum passeert meer naar het noorden. Maar een winderig regenvlaagske zit er wel in.

Zoals je aan de weekfoto kan zien is ons gras al behoorlijk lang en ligt het vol met afgewaaide takjes van de treurwilg. Ik ga onze grasmaaier maar eens uit zijn winterslaap halen en het gazon kortwieken.

Vanmiddag natuurlijk de cross in Middelkerke kijken en supporteren voor de plaatselijke helden: Toon & Thijs Aerts uit Rijkevorsel bij de profs, Toon & Victor Vandebosch uit Westmalle bij de beloften en Loes Sels uit Sint-Anthonius bij de vrouwen.

Verder vanvond naar een verjaardagsfeestje van een ploegmaat van “Testagsaves”, ons zot fietsploegske, waarvan er momenteel enkele in Gran Canaria aan een winterstage bezig zijn.

Prettig weekend, maai voorzichtig, denk aan mij.

KOMOP TOON!