Goeiemorgen /

De zon stond in de vroege ochtend moeite te doen om onze dag een beetje warmte te geven. Ze kon het jammer genoeg niet halen tegen het pak wolken dat de rest van de dag ons zal vergezellen. Deze namiddag regen en het wordt niet warmer dan 18 graden en dat terwijl we de verjaardagstaart bij onze kleinzoon mee mogen gaan verorberen straks.

Bizarre tijden toch? Gisteren de wereldvraag gesteld: “Moet je een mondmasker dragen aan de sjotterkesbak?” We weten dat het viruske 80 nanometer groot is, omgerekend 0,00008 millimeter. Dus een mondmasker is eigenlijk hetzelfde als zou je een kippegaasdraad om je tuin zetten om de muggen tegen te houden. Enkel de mondmaskers die de chirurgen gebruiken bij een operatie houden 90% van de beestjes tegen. Alle anderen minder dan 10%. Maar geen probleem als de mensen zich er gelukkig bij voelen.

Nog een prettig weekend, sjotterkesbak voorzichtig, denk aan mij. 😉