Goeiemorgen /

De regen zorgt voor een zompige ochtend. Storm Alex geeft ons zijdelings nog een schampschot zodat we bij de regen ook nog een stevig windje krijgen dit weekend. De temperatuur kan de zestien graden halen maar dat is het dan ook.

Er staat weinig op het programma al is het wel een drukke dag voor de wielerliefhebber. De start van de Ronde van Italië, nog een etappe in de BinckBank Tour en dan straks ook nog de Poldercross in Kruibeke.

Het zal waarschijnlijk een vettige weidecross worden omdat men naar de Argex-kleigroeven is verhuisd voor de coronaveiligheid. Makkelijker afsluitbaar voor eventuele supporters die toch zouden willen komen kijken. En dat mag niet. Al geeft ondertussen elke wetenschapper toe dat je buiten amper besmet geraakt. Maar voor het algemene veiligheidsgevoel, je kent dat…

En Trump heeft het ook last van beestjes. Hij zal toch niet vergiftigd zijn, de mens?

Tussendoor kan ik mij verliezen in het werk van Wolfgang Smith en zijn quantumfysica-mechanica. Hij ging door waar Einstein stopte omdat deze begon te denken dat hij flipte. Hij kwam terecht op het gegeven dat ook “niets” iets is en “niets” ook iets doet, en eigenlijk ook “alles” is. Kortom zulke dingen vind ik dan weer spannend 🙂

Quantum voorzichtig denk aan mij.

Prettig weekend!

Ik heb deze docu gevonden op AppleTV maar hij staat ook ergens op Netflix.