Het is /

te warm… maar nu even niet. Het is te droog… maar nu even niet. Nee het wordt weer een natte koude dag.

Momenteel nog 9 graden. Maar de maxima zouden naar 15 moet gaan als de zon een de kans krijgt tussen enkele wolken door. Verder af en toe een bui en overwegend bewolkt. Morgen zondag krijgen we tussendoor toch wel wat zon te zien al het gaat wat harder waaien. Vanaf maandag gaan de temperaturen stijgen.

Dan kunnen we denken om tomatenplanten in onze serre te planten. Omdat het ’s nachts nog te koud was hebben we er mee gewacht.

De sla in onze koude bak doet het dan weer prima. De slaplanten liggen niet zo wakker van een beetje koude. Onze vroege patatten daarentegen hebben een knauw gekregen van de grondnachtvorst van de afgelopen nachten.

Sla voorzichtig, denk aan mij.

Prettig weekend.