Goeiemorgen

Terwijl Lana Del Rey haar zalig album “Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd” perfect door mijn Genelec-boxkes speelt ga ik op zoek naar het weerbericht want ik wil buiten in onze tuin gaan werken en nu Frank op pensioen is moeten we zelf onze plan trekken… alhoewel. De temperatuur stijgt tot maximaal 13 graden. Het blijft wisselvallig met buien en als de wolken even worden weggeblazen hebben we kans op een paar minuten zon. Ook een rukwindje tussen de 70 à 80 km/u behoort tot de mogelijkheden.

Ondertussen even een vers gezet koffietje in mijn MIT( Massachusetts Institute of Technology)-mok klaargestoomd. De tekst zo naast een foto is wel netjes maar ik wil dat die onder de foto doorloopt. Vroeger kende ik die HTML-code van buiten maar nu moet ik terug op zoek naar hoe dat weer was. En dan totaal iets anders. Ik ben ook op zoek naar zaden van roomse kervel. Als je rabarber klaarmaakt samen met roomse kervel zou dat minder zuur zijn en hoef je er minder suiker aan toe te voegen. Dat wil ik dan weer uitproberen natuurlijk.

Lana Del Rey voorzichtig, denk aan mij.

Prettig weekend!

Een reactie achterlaten