Tuinkriebelsdag /

Op zaterdag en zondag 6 en 7 mei hebben de Tuinkriebelsdagen van Velt in het Vierselhof in Viersel plaats. In deze gastvrije omgeving middenin een unieke natuur ontmoeten kwekers en liefhebbers elkaar rechtstreeks. Rond het kasteel, langs de vijver en onder de bomen vind je niet alleen planten, zaden, bloembollen, moestuinoogst, tuingereedschap en iets lekkers. De 85 standhouders delen er ook graag hun ervaringen bij de planten, struiken, bomen,… die ze verkopen. Tuinkriebels verwelkomt alle bezoekers tussen 10u en 18u in het provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem).

  • De zadenwerkgroep met (bijzondere) planten en zaden
  • Een boekenstand met proevertjes en diverse planten
  • Een klimaat-elektrospel, speciaal voor kinderen 
  • Gratis tuinadvies door de Velt-tuindokter
  • ’s namiddags: Energiedokter en kruidenworkshops
  • En uiteraard: een gezellig Velt-café ‘aan het water’ mét pannenkoeken én een gratis drankje voor leden.

Een reactie achterlaten