Vanochtend /

al wat regen op ons kas gehad. Daarna meestal droog met zonnige perioden tot een uur of vijf. En dan? Wat denk je? Ja juist, regen. De maxima gaan hier in de Noorderkempen tot 18 graden. Ook de wind neemt toe. Morgen zondag een graadje warmer en af en toe kans op een bui.

Beter nieuws op muziekgebied. Eind augustus komt de nieuwe Nick Cave & The Bad Seeds uit. En gisteren is de nieuwe van Moby los gelaten. De New Yorker die blijkbaar al 15 jaar in L.A. woont. De plaat zal vandaag de hele dag met me meegaan. We beginnen eerst met een toertje met de MTB door de Westmalse bossen, daarna een zwemmeke om daarna te eindigen in de tuin en onze serre waar mijn gezaaide plantjes staan te huilen om een groter potje. Ons Irentje is vandaag de hele dag fietsen met de vrouwen van FERM.

Moby voorzichtig denk aan mij.

Prettig Weekend!

Moby – Always Centered At Night