Er passeert /

een regenzone en nadien nog een regenzone met de nodige wind. En daarna wordt het droger. De maxima gaan rond de 20 graden terecht komen. De mensen van “Droogte en opwarming” zijn aan de stille kant momenteel.

Gisterenavond Snow Patrol nog gestreamd via de iMac naar de AppleTV om het live Werchter-concert te bekijken op de grote tv. Ja ervan genoten.

Verder is het abonnement van een enkele krant van Mediahuis (De Standaard, Het Nieuwsblad, GVA en zo nog enkele) verhoogd zodat je nu alle kranten van deze mediagroep digitaal kan bekijken. Dus alle apps van die kranten op de iPad en iPhone geïnstalleerd en dan zou je met een wachtwoord bij al die apps kunnen inloggen. Daar ga ik me een beetje mee bezig houden.

Het blijft rustig dit weekend. De kinderen en kleinkinderen vertrekken op vakantie vandaar.

Wachtwoord voorzichtig, denk aan mij.

Prettig weekend!